Wat levert het op?

Paardencoaching verrijkt je leven en geeft inzicht. Het geeft je bijvoorbeeld (meer) inzicht in je persoonlijke kwaliteiten, je eigen gedrag en dingen waar je tegen aanloopt. En met het verkrijgen van inzicht komt ook jouw oplossing dichterbij.

Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van stress, je het gevoel hebt dat je vastloopt of je bent succesvol in je baan maar hebt toch het gevoel dat je niet je hart volgt, dan kan paardencoaching heel verhelderend werken. Paarden zeggen jou als het ware liefdevol de waarheid. Zij houden geen rekening met de toekomst maar leven in het hier en nu. Paarden maken het beste contact met jou wanneer jij jezelf bent en je hart volgt. Paarden maken daarmee heel veel duidelijk over jouw (vaak onbewuste) gevoelens en patronen.

Met paardencoaching wordt veel duidelijk en wordt de oplossing voor jouw probleem, dilemma of dat waar je tegen aanloopt duidelijk(er). Met één sessie paardencoaching wordt vaak al een heleboel bewerkstelligd en een denk- en bewustwordingsproces in gang gezet. Je krijgt vaak al in één keer te zien waar je aan kunt werken of wat je nu werkelijk voelt. Als paardencoach stellen wij je gerichte vragen en door de interactie tussen jou, het paard en de coach kom jij dichter bij je oplossing. Je komt te weten hoe je verder moet!

  

© Horses & Coaching is onderdeel van Werkcontact B.V.