Bedrijfsuitje

Combineer het aangename met het nuttige en maak van je bedrijfsuitje een onvergetelijke dag die verhelderend kan werken.
Onze paarden kunnen jou en je collega’s helpen beter met elkaar te communiceren. En dat niet alleen: je ziet elkaars kwaliteiten en verbeterpunten en leert hoe je beter met elkaar kunt samenwerken. Maar ook wanneer  de samenwerking in je team al gesmeerd loopt is paardencoaching leuk om te doen. Het maak zo veel meer duidelijk over de (vaak onbewuste) rolverdeling in een team en is op een liefdevolle of humoristische wijze confronterend voor jou en je team. Je bedrijfsuitje is daarmee niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens heel erg nuttig!

Uiteraard kunnen wij ook het programma voor en/of na de teamsessie met onze paarden voor je organiseren. Denk daarbij aan een lekkere lunch, afsluitende borrel, diner of barbecue.

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfsuitje? Stuur ons dan een e-mail of bel 06-14759412. Spreek wat in als we niet opnemen, dan bellen we je zo snel als mogelijk is weer terug.

      paardencoaching KFPS

© Horses & Coaching is onderdeel van Werkcontact B.V.