Wat levert paardencoaching je op?

Paardencoaching verrijkt je leven en geeft inzicht. Dit zijn nogal grote woorden, maar het geeft je bijvoorbeeld (meer) inzicht in je persoonlijke kwaliteiten, je eigen gedrag en dingen waar je tegen aanloopt. En met het verkrijgen van inzicht komt ook jouw oplossing dichterbij.

Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van stress, je het gevoel hebt dat je vastloopt of je bent succesvol in je baan maar hebt toch het gevoel dat je niet je hart volgt, dan kan paardencoaching heel verhelderend werken. Paarden zeggen jou als het ware liefdevol de waarheid. Zij houden geen rekening met de toekomst maar leven in het hier en nu. Paarden maken het beste contact met jou wanneer jij jezelf bent en je hart volgt. Paarden maken daarmee heel veel duidelijk over jouw (vaak onbewuste) gevoelens en patronen.

Met paardencoaching wordt veel duidelijk en wordt de oplossing voor jouw probleem, dilemma of dat waar je tegen aanloopt duidelijk(er). Met één sessie paardencoaching wordt vaak al een heleboel bewerkstelligd en een denk- en bewustwordingsproces in gang gezet. Je krijgt vaak al in één keer te zien waar je aan kunt werken of wat je nu werkelijk voelt. Als paardencoach stellen wij je gerichte vragen en door de interactie tussen jou, het paard en de coach kom jij dichter bij je oplossing. Je komt te weten hoe je verder moet!

Kosteloos oriënterend gesprek

Wil je weten wat paardencoaching voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door het contactformulier in te vullen of te bellen met Joep Herni (06-14759412, spreek wat in wanneer je de voicemail krijgt dan word je snel teruggebeld).  Je ontvangt dan vrijblijvende informatie over onze werkwijze en tarieven. Een kosteloos en vrijblijvend oriënterend gesprek om de specifieke mogelijkheden van paardencoaching in jouw situatie te verkennen behoort ook tot de mogelijkheden (het gesprek vindt plaats bij ons of op een locatie bij jou in de buurt).

Paardencoach
Joep Herni: “Paardencoaching is eerlijke feedback krijgen met het paard als spiegel en inspirator”

      paardencoaching KFPS

© Horses & Coaching is onderdeel van Werkcontact B.V.