Joep Herni

Mijn naam is Joep Herni (1970), geboren in Alblasserdam en opgegroeid in Dordrecht en Den Haag. Ik ben getrouwd met Ilona en vader van twee prachtige dochters. In 2015 zijn we neergestreken in Wolphaartsdijk, een mooi boerendorp in Zuid-Beveland (Zeeland) aan het Veerse Meer.
Naast 2 paarden (Sietse en Suus) hebben we ook honden (Marley en Teun), een kat (Milo) en kippen (Puk, Lola en Babs).

Vanuit mijn ervaring als loopbaancoach en DGA van een outplacementbureau kwam ik in aanraking met paardencoaching en tijdens het volgen van de opleiding tot paardencoach werd ik gegrepen door de positieve impact die paardencoaching op iemand kan hebben.
En niet in de laatste plaats op mezelf! Paarden geven mij veel inzicht over mezelf en waarom ik bepaalde dingen doe. Paardencoaching heeft er ook voor gezorgd dat ik mij durf open te stellen en onbewuste patronen in mijn eigen gedrag, gevoel en handelen herken. Het geeft mij inzicht in mezelf en maakt mij duidelijk aan welke ontwikkelingspunten ik kan werken. Paardencoaching heeft mij in een relatief korte tijd al veel gebracht en leert mij grenzen te ontdekken en te verleggen, blokkades te doorbreken en hoe ik anders naar een situatie kan kijken en hoe ik er anders mee om kan gaan.

Paardencoaching kan ook jou op een effectieve manier inzicht geven in jezelf. Het kan o.a. een oplossing zijn wanneer je gecoacht wilt worden op persoonlijke ontwikkeling en groei,  je wilt (leren) ontspannen, een carrière switch wilt maken, (meer) inzicht wilt krijgen in je drijfveren of wanneer je gewoon een keer een momentje voor jezelf wilt. Uiteraard bepaal jezelf zelf aan welk doel of thema je wilt werken.

Sietse, Suus en ik gaan graag oplossingsgericht te werk, we zijn ‘down to earth’ en hebben  geen oordeel over goed of fout.

Wat is jouw coachvraag, dilemma of ontwikkelingsthema?

Contact:  joep@horsesandcoaching.nl / 06-14 75 94 12

Joep Herni Paardencoach
Joep Herni

      paardencoaching KFPS

© Horses & Coaching is onderdeel van Werkcontact B.V.